“Bradul Dorinţelor”, spectacol caritabil pentru 500 de copii

0
740

Astăzi, ieşenii sunt aşteptaţi la Spectacolul caritabil ”Bradul Dorințelor”, în Aula Bibliotecii Centrale-Universitare ”Mihai Eminescu” din Iași, de la ora 18.30, având posibilitatea să aleagă una dintre scrisorile din BradulDorințelor pentru a face sărbătorile mai frumoase pentru un copil.

Din fondurile adunate prin intermediul acestui eveniment, 500 de copii din familii defavorizate vor primi cadouri de sărbători, cât și o serie de oportunități de a se dezvolta atât pe ei cât şi comunitatea din care fac parte, prin intermediul unor activităţi de educare și implicare civică, derulate pe parcursul anului 2019.

Evenimentul este organizat de Asociația GISU, în cadrul programului ”Pas cu pas, spre o lume mai bună”, în colaborare cu Asociația Glasul Vieții, coordonată de părintele Dan Damaschin, prin care contribuie activ la creșterea calității vieții sociale, culturale și educaționale pentru 500 de copii, din 5 comunități rurale, din județul Iași.

”Ajută-ne să transformăm programul într-o șansă la normalitate pentru 500 de copii defavorizați. Ne poți ajuta cu donații, constând în bani sau materiale (alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, rechizite şcolare, materiale igienico-sanitare, ș.a). sau donații în lei, în contul asociației: RO47RNCB0178145583090001, deschis la Banca BCR, (cu mențiunea – Pas cu pas)”, este apelul organizatorilor.