Tablete pentru mai mulți studenţi agronomi merituoşi de la Iași

0
415

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi a anunţat la finalul anului trecut faptul că Facultatea de Agricultură şi-a premiat cei mai merituoşi studenţi cu 30 de tablete digitale. Ceremonia a avut loc în a doua parte a lunii decembrie, iar tinerii au fost selectaţi pe baza performanţelor academice deosebite pe care le-au avut la şcoală, dar un factor important a fost şi nevoia acestora de a avea echipamente electronice pentru a participa la procesul didactic online sau la examene, consemnează presa locală.

Evenimentul a fost organizat cu ajutorul a o parte din cele mai importante firme din mediul economic agricol, sub sloganul „Agribusiness-ul românesc susţine educaţia!“.

Au fost oferit tablete pentru cei mai buni studenţi din anii II, III, IV şi pentru cea mai mare me­die de admitere în anul I, la Facultatea de Agricultură. Două tablete au fost câştigate prin participarea la un concurs tip tombolă organizat pentru toţi cei interesaţi şi care nu au făcut parte din cele două categorii. Valoarea totală a premiilor oferite a fost de aproximativ 42.000 lei.

„Mulţumesc tuturor celor care au ales să susţină acest concurs şi celor care au avut iniţiativa de a-l organiza. Sper să trecem cu bine peste acest hop în vieţile noastre şi să ne revedem cu toţii sănătoşi în campus“, a transmis Mihaela Macsim, una dintre studentele premiate.