Lucrare de şapte milioane de lei pentru mai puţine căderi de curent în Valea Lupului

0
458

Un pachet de lucrări pentru creşterea capacităţii de racordare la linia electrică aeriană de 20 KV care leagă staţia de lângă Fabrica de Antibiotice de Popricani a fost scos la licitaţie. Investiţiile vizează zona Valea Lupului, unde a fost acordat de la sfârşitul anului 2019, cu titlu gratuit, drept de uz şi de servitute pentru trei parcele de câte 12 mp pentru amplasarea a trei posturi de transformare. Valoarea totală estimată de la care porneşte licitaţia în sens descrescător este 7,36 milioane de lei, scrie presa locală.

Termenul de depunere a ofertelor este 4 februarie, iar un anunţ privind câştigătorul urmează să fie făcut în august. Lucrările trebuie să fie încheiate în decurs de 12 luni de la atribuirea contractului.

„Delgaz Grid S.A., în calitate de operator de distribuţie, (…), are obligaţia de a asigura continuitatea în alimentarea cu energie electrică şi parametrii de calitate tehnică pentru energia electrică distribuită şi de a lua toate măsurile necesare pentru reducerea numărului şi duratei întreruperilor, precum şi pentru soluţionarea în termenul cel mai scurt a solicitărilor/ cererilor/ sesizărilor şi reclamaţiilor privind calitatea serviciului de distribuţie. Execuţia lucrărilor va reduce cheltuielile de exploatare şi va reduce riscul de producere a unor evenimente deosebite”, se menţionează în Caietul de sarcini care însoţeşte procedura.