Stelian Turcu, primarul comunei Lețcani: “Astăzi, Lețcaniul are cele mai mari fonduri guvernamentale din istoria sa aprobate de guvernul liberal: 7 milioane euro”

0
551

După câștigarea unui nou mandat, primarul comunei Lețcani, Stelian Turcu, a anunțat că investițiile vor continua iar comuna beneficiază, în această perioadă de o susinere financiară consistentă din partea Guvernului liberal.

Încep un nou mandat de primar al comunei noastre dragi cu mai multă încredere, cu mai mult optimism, cu mai multă determinare deoarece România astăzi are un plan liberal de reconstrucție economică care spre deosebire de celelalte guverne de după revoluție are finanțare de peste 80 de miliarde euro în următorii ani! Avem fonduri suficiente, voință politică dar ne trebuie și majoritate parlamentară pentru a implementa marile proiecte de țară: autostrăzi, spitale regionale și parcuri industriale.“, a spus Stelian Turcu.

Primarul comunei Lețcani a reamintit principalele proiecte pe care se va concentra în mandatul său.

Așa cum am promis, comuna Lețcani va merge înainte pe drumul cel mai bun din istoria sa și vom continua proiectele de dezvoltare locală, de infrastructură de utilități gaz și canalizare în satele Cogeasca și Cucuteni dar și canalizare la trupul Căprița. Vom continua și cu modernizarea prin asfaltare a drumurilor sătești și comunale astfel încât toți locuitorii din toate satele componente comunei șa beneficieze de aceleași condiții de trai. Astăzi, Lețcaniul are cele mai mari fonduri guvernamentale din istoria sa aprobate de guvernul liberal: 7 milioane euro! Mulțumim guvernului liberal, domnlui premier Ludovic Orban și domnului președinte al Consiliului Județean Iași, Costel Alexe, care într-un timp scurt de guvernare au reușit să ajute substanțial comuna Lețcani.”, a subliniat primarul comunei Lețcani, Stelian Turcu.