Momente istorice la Iași: Costel Alexe este noul președinte al Consiliului Județean

0
1525

Momente istorice: este pentru prima dată când Partidul Național Liberal câștigă la Iași și Primăria și Consiliul Județean. Încrederea ieșenilor s-a îndreptat atât către Mihai Chirica care a obținut un nou mandat de primar, dar și către ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, care a reușit să câștige cursa pentru Președinția Consiliului Județean Iași.

“Mă bucur nespus de mult că ieșenii au răspuns apelului nostru și au arătat că Iașul Liberal este proiectul în care ei cred și se regăsesc!

Este un efort de echipă și îi felicit pe toți colegii mei: primari, consilieri, președinți de organizații, aleși locali și simpli membri, care în această perioadă au fost activi și au dus mesajul nostru din casă în casă.

Iașul va fi la înălțime, o premieră în istoria județului dar și o responsabilitate extraordinară pentru noi: Iașul Liberal

Le mulțumesc tuturor, îi asigur că voi fi un președinte al tuturor, indiferent de culoarea politică și Îi invit pe toti ieșenii de bună credință, pe toți cei care își doresc modernizarea județului și dezvoltarea Moldovei să vină alături de echipa Partidului Național Liberal.

Facem echipa pentru Iași nu este un slogan de campanie, ci este crezul nostru, al PNL, pentru următorii 4 ani în Iași!

Ieșenii au ales profesionalismul și seriozitatea, o comunicare pozitivă, o abordare publică bazată pe proiecte, consistența acțiunilor politice și mai ales buna credință cu care am acționat în această campanie.

Acest rezultat trebuie să fie un semn pentru toți politicienii care s-au concentrat pe campanie negativă, pe atacuri și manipulări: ieșenii sunt inteligenți și nu pot fi păcăliți.

Demagogia, populismul și circul mediatic, practicate în campaniilor electorale precedente, nu mai prind la ieșeni și toți cei care încă se mai pretează la așa ceva au fost crunt taxati peste tot.

Dragilor, #ETimpulIașului!

Vă mulțumesc!” – este mesajul transmis de Costel Alexe ieșenilor la aflarea rezultatelor.