VIDEO Nou caz de fraudă electorală: candidatul PSD din comuna Plugari, dat pe mâna poliției – ducea oameni la vot cu mașina personală

0
537

Deși legea interzice ca un candidat să ducă oamenii la secția de votare, iar, în urma săvârșirii faptei, autorul se poate alege cu dosar penal, acest lucru nu l-a oprit pe candidatul PSD să folosească mașina personală pentru a duce locuitorii din Plugari la secție.

Faptele au fost surprinse de către Paul Mursă și postate pe facebook:

Din pacate asa intelege contracandidatul(șoferul )meu sa se comporte in aceasta zi! Aducand oamenii…mai cu frumosul, mai cu uratul…. la votare, dumnealui in mod direct sau prin interpusi! Dezaprob ferm acest comportament! Votul este liber si nu trebuie influentat prin astfel de tertipuri, mai ales in ziua votului! Am sesizat organele abilitate si vor fi luate masuri! Din pacate acest domn insista sa mentina localitatea Borosoaia in noroi, gunoi, bezna si nămeti continuand cu tot felul de practici bolsevice! Nu va lasati influentati! Votul este un drept garantat prin constitutie si este PERSONAL!!

Gepostet von Paul Mursa am Sonntag, 27. September 2020

 „Din păcate aşa înţelege contracandidatul (șoferul ) meu să se comporte în această zi!
Aducând oamenii… mai cu frumosul, mai cu urâtul…. la votare, dumnealui în mod direct sau prin interpuşi!
Dezaprob ferm acest comportament! Votul este liber şi nu trebuie influenţat prin astfel de tertipuri, mai ales în ziua votului!
Am sesizat organele abilitate şi vor fi luate măsuri!
Din păcate acest domn insistă să menţină localitatea Boroșoaia în noroi, gunoi, bezna şi nămeţi, continuând cu tot felul de practici bolşevice!
Nu vă lăsaţi influenţaţi! Votul este un drept garantat prin constituţie şi este PERSONAL!!” – a menţionat Paul Mursa, candidatul susținut de PNL pentru primăria Plugari.