Imagini revoltătoare din comuna Scânteia, primarul a abandonat lucrările, iar oamenii nu mai pot ieși din gospodării

0
340

Imagini revoltătoare din comuna Scânteia, satul Borosești, acolo unde primarul Săcăleanu Fănică a început lucrările de reabilitare ale unui drum, însă acestea au rămas în același stadiu. Astfel că locuitorilor le este practic imposibil să își părăsească gospodăriile.

Mai mult, o familie îndoliată nu și-a putut scoate defunctul din curte. În această privință, conform relatărilor familiei, edilul PSD le-a răspuns scurt: „E sărbătoare, de ce te grăbești?”.

Domnul Mihai Darabană, consilier din partea Partidului Național Liberal în Consiliul Local Scânteia a declarat că: „Primarul își bate pur și simplu joc de locuitorii din satul Boroșești! Situația este de netolerat, imaginile vorbesc de la sine, oamenii nu își pot părăsi propria curte. Am ridicat această problemă în cadrul ședinței, însă lucrurile nu s-au îmbunătățit. Din nefericire, primarul propune investiții și atât, fără să existe un proiect realizat de profesioniști în domeniu. Acesta este și motivul pentru care în alt sat al comunei drumul s-a ridicat până la jumătatea gardurilor oamenilor.”

Din păcate, situația este la fel chiar și astăzi. Lucrările sunt abandonate, iar oamenii sunt nevoiți să se chinuie pentru a ieși din propriile case.