Ovidiu Pricope: „Sunt responsabil și îmi pasă de oameni.”

0
5878

Ovidiu Pricope, un om extrem de cunoscut în comuna Bălțați, consilier local și Președinte PNL al organizației locale își dorește ca începând cu 27 septembrie comuna sa să fie administrată după principii liberale, cu dumnealui în calitate de primar.

Va candida din partea Partidului Național Liberal și va lupta să ajungă primarul comunei Bălțați, după ce ani de zile, administrația PSD-istă a uitat pur și simplu de cetățenii ce așteptau o viață mai bună.

„Sunt un om responsabil și îmi pasă de oameni, aceștia fiind prioritatea mea atunci când vorbim de politică sau de administrația locală. Le cunosc de ani de zile problemele și îmi doresc ca începând cu acest an lucrurile din comuna noastră să se schimbe în bine.

Fiecare sat din comună are nevoile proprii și cred că oamenii trebuie să beneficieze de toată utilitățile: apă, canalizare sau gaz. Infrastructura rutieră este printre prioritățile noastre, autoritățile uitând de-a lungul timpul cât sunt de importante investițiile în drumurile comunale.” a declarat Ovidiu Pricope, candidatul PNL la Primăria Comunei Bălțați.

Vedem exemplele unor administrații liberale în comunele din jurul nostru precum Lețcani sau Miroslava și îmi doresc ca o comună atât de mare ca Bălțațiul să se ridice la standardele Uniunii Europene.” precizează Ovidiu Pricope.

Convins că va câștiga în fața adversarilor politici, Ovidiu Pricope a mai precizat că obiectivul său principal sunt oamenii și rezolvarea problemelor lor.