Vești bune! Spitalele din subordinea CJ Iași vor primi peste 40 milioane de lei, bani destinați achiziției de aparatură și echipamente

0
376

În cadrul conferinței de presă organizate în această dimineață, Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Marius Dangă, vicepreşedinte al CJ Iași, alături de prefectul Marian Grigoraș, au discutat despre o nouă serie de investiţii în unităţile spitaliceşti.

În acest sens, Președintele CJ Iași a informat că „5 din cele 6 spitale din subordinea Consiliului Județean Iași au obținut o finanțare de peste 40 milioane lei în cadrul proiectului Combat Covid – consolidarea capacităților unităților sanitare din Județul Iași pentru prevenirea și combaterea Covid-19”.

Costel Alexe a mai precizat și faptul că în această dimineață a avut loc o întâlnire cu managerii spitalelor ieșene, astfel încât să fie demarat cât mai repede proiectul. De asemenea, acesta a mai precizat că din aceste fonduri vor fi achiziționate aparatură și echipamente medicale de ultimă generație care vor ajunge în spitale până la finalul anului 2021.

Conferința de presă poate fi urmărită AICI.