În parcarea Palatului Culturii din Iași va fi organizat un centru de vaccinare drive thru

0
405
Palatul Culturii din Iași; Foto: Zig Zag prin România

În cadrul conferinței de presă organizate marți dimineață, oficialii județului Iași, Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Marius Dangă, vicepreşedinte al CJ Iași și prefectul Marian Grigoraș au menționat că mâine, 26 mai 2021, va fi deschis un centru de vaccinare anti-Covid-19 drive thru, în parcarea Palatului Culturii din Iași.

Mai mult decât atât, se ia în calcul deschiderea unuia și la Aeroportul Internațional din Iași. În acest sens, vor participa în calitate de parteneri Consiliul Județean Iași, Primăria Municipiului Iași, Prefectura Județului Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Direcția de Sănătate Publică Iași si Palas Mall.

„Dorim o creştere a numărului de persoane de vaccinare. Avem 40 de centre de vaccinare în judeţ. În ultima perioadă, adresabilitatea în mediul rural a scăzut. Am decis că unele comune să fie arondate unui centru. Periodic o echipă mobilă va merge în localităţile limitrofe pentru vaccinare. Avem caravana Antibiotice SA, echipele mobile ale Spitalului Militar, dar şi altele”, a comunicat prefectul Marian Grigoraș.

Citește și: Vești bune! Spitalele din subordinea CJ Iași vor primi peste 40 milioane de lei, bani destinați achiziției de aparatură și echipamente