Un primar din Iași îl ironizează pe Maricel Popa: “Ați văzut contrastul dintre drumul județean și drumurile locale”

0
595

Zilele acestea, președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, s-a fișat într-o vizită în comuna Plugari, anunțând investiții finanțate prin PNDL II, muncă care ține, în cea mai mare parte, de eforturile administrației locale.

Primarul comunei Plugari, Paul Mursa (PNL), l-a ironizat pe șeful CJ, făcând trimitere către starea deplorabilă a drumului județean DJ 282B, în comparație cu drumurile locale, asfaltate în totalitate.

“Mi-am dorit mult să ne deplasăm împreună în localitatea Borosoaia pentru a vedea și dumneavoastră contrastul dintre DJ 282B și drumurile locale, contrast care este unul extrem de evident!”, i-a transmis primarul Paul Mursa președintelui CJ Iași.

“Drumurile locale au fost într-adevăr asfaltate prin PNDL – program care, îmi susțin părerea, a fost un program de succes pentru comunitățile rurale, indiferent de culoarea politică a acestora. Consider că atunci când facem vorbire despre astfel de investiții ne raportăm la binele pe care acestea le aduc comunităților și nu la apartenențele politice ale liderilor. Însă, deși privim cu mândrie la aceste realizări nu pot să nu-mi exprim dezamăgirea referitoare la DJ 282B – drum care leagă localitatea Plugari de Borosoaia și care este lăsat în paragină de Consiliul Județean de ani de zile. Așadar, vă rog cât încă mai sunteți în fruntea județului să vă îndreptați privirea și către acesta deoarece doar prin refacerea acestui drum locuitorii din Borosoaia vor avea acces la civilizație. În curând vine iarna iar acești oameni se vor afla în situațiile în care nu vor putea părăsi localitatea! Nu mai vorbim despre ambulanță, pompieri, etc. Prin acest lucru cred ca ne veți demonstra tuturor că, după cum spuneți de fiecare dată, nu primează culorile politice ci oamenii!”, a mai spus Paul Mursa.