Primarul unei comune din Iași, despre finanțarea proiectelor locale: “Ne-ar fi dat Dragnea, dar este la pensiune, săracu!”

0
202

Primarul comunei Cristești, Constantin Bolohan, ar fi declarat în cadrul ședinței Consiliului Local de la finele acestei luni că “Ne-ar fi dat Dragnea, dar este la pensiune, săracu!”, în momentul în care consilierii opoziției l-au întrebat despre finanțarea marilor proiecte ale comunei.

“În ultima ședință CL, s-a mărit de la 15 la 18, numărul de posturi de asistent personal, însoțitori ai persoanelor cu probleme, ca urmare a faptului că am luat atitudine acum o lună, referitor la mama fetiței cu leucemie, care a fost “întoarsă” de la Primărie, cu dreptatea în mână, cum se întâmplă și în alte destule cazuri. Am depus un proiect de hotărâre, prin care să combat dorința primarului de a vinde fostul Atelier Școală, pentru că doresc să rămână la Primărie, poate vine vreun tânăr în viitor cu vreo idee și dorește atunci acest spațiu. Acest proiect a fost respins de conslierii primarului, convinși înainte de ședință de acesta că trebuie vândut tot, dacă tot se apropie sfârșitul. De asemenea, pentru a nu știu câta oară am solicitat primarului, mai mulți din consiliu, să ne spună în ce stadiu sunt extinderile de gaze, apă, canalizare, asfaltare, de ce nu se schimbă lămpile defecte și multe altele. A spus că sunt proiecte iar banii i-ar fi dat Dragnea, dacă nu era la pensiune”, a spus Vlad Mihai Pintili, viceprimarul comunei Cristești.