Parteneriat între Primăria Municipiului Iași, ISJ și CTP pentru asigurarea transportului public și cazarea a 118 elevi

0
105

Respectarea normelor de protecție sanitară în condiții de pandemie a impus anumite restrângeri ale capacităților de cazare pentru elevi.

Primăria Municipiului Iași informează că în ședința de joi, 24 septembrie 2020, consilierii locali vor analiza un proiect privind aprobarea protocolului de colaborare dintre Inspectoratul Școlar Județean Iași, Municipiul Iași și Compania de Transport Public Iași în vederea cazării elevilor în Căminul II situat în Calea Chișinăului nr. 132 bis.

Ca urmare a respectării ordinului comun al Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Sănătății nr. 5.481/1.494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS – CoV – 2, spațiile de cazare pentru elevi au suferit transformări sau sunt foarte aglomerate și nu mai pot asigura cazarea pentru un număr corespunzător de elevi.

Prin urmare, se va încheia un protocol de colaborare între Inspectoratul Școlar Județean Iași, Municipiul Iași și Compania de Transport Public Iași pentru asigurarea transportului public și cazarea unui număr de 118 elevi în Căminul II situat în Calea Chișinăului nr. 132 bis.

Proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi, 24 septembrie, pot fi consultate aici.