Liberalii ieșeni, încrezători că vor câștiga alegerile pe 26 mai

0
91

Mai sunt doar câteva zile până la alegerile europarlamentare din 26 mai iar liberalii ieșeni sunt determinați să scoată un scor cât mai bun la acest scrutin de alegeri. Liderii filialei PNL Iași își petrec ultimele zile de campanie în teritoriu încercând să convingă alegătorii despre importanța prezenței la vot și prezentând cetățenilor programul programul politic al Partidului Național Liberal pentru europarlamentare.

Pașcani, Podu Iloaiei, Hârlău, Miroslava, Aroneanu, Tomești sunt doar câteva exemple de localități unde au putut fi văzuți în mijlocul oamenilor atât primarii și consilierii județeni sau locali, dar și liderul liberalilor ieșeni, deputatul Costel Alexe.

Odată ce  România a luat decizia să fie membru al Uniunii Europene, și-a asumat un destin European și să   respecte valorile, principiile, regulile care stau la baza funcționării Uniunii Europene.

Le mulțumesc ieșenilor pentru susținerea și aprecierea pe care ni le-au arătat în aceste săptămâni de foc ale campaniei electorale pentru Alegerile Europarlamentare. De peste 7 ani provocarea mea, ca deputat liberal și ulterior președinte al PNL Iași, a fost ca județul să fie efectiv biroul meu, să fiu ancorat în problemele cetățenilor și aproape de toți ieșenii, indiferent de simpatii și orientări politice. Sunt bucuros că fiecare zi mi-am petrecut-o printre voi, oameni de bună credință, cu care m-am întâlnit pe străzile din Municipiul Iași, din comunele și orașele Județului Iași deopotrivă.„ a declarat Costel Alexe, Președintele PNL Iași.