Intoxicare abjectă a PSD Paşcani, demontată de opoziţie

0
194

După un model probabil comandat de la centru, PSD Paşcani lansează în spaţiul public informaţii reprobabile cu referire la construcţia unei fabrici Volkswagen în România.

“Viorica Dăncilă a declarat pentru DC News că europarlamentarii PNL, care fac parte din grupul PPE, susţin Bulgaria pentru fabrica Volkswagen”, arată o postare pe pagina de facebook a PSD Paşcani.

“Cât de mult poti sa-ti desconsideri electoratul, dacă te pretezi la asemenea minciuni, foarte usor de demontat, în speranța că mai poti culege câteva voturi. Incep sa cred că baronul PSD Oprisan a avut dreptate atunci când s-a referit la Dancila. Prin postarea făcută, PSD Pașcani cred ca se străduie să intre în clubul select, înființat de Dancila și la care s-a referit Oprisan. Nu va mai străduiti, sunteți deja acolo!”, a precizat Mihai Claudiu Bodoaşcă, consilier local PNL Paşcani.

În fapt, decizia pe care o ia orice companie este o decizie pe care o ia conducerea companiei respective și care este luată nu din rațiuni politice, ci din rațiuni economice de business, în funcție de condițiile care sunt oferite unui investitor într-o țară sau alta. Nu există nicio posibilitate de interferență din partea niciunei formațiuni politice în deciziile economice pe care le iau companiile, sustin liberalii.

Mai mult, sub guvernarea PSD-ALDE, nu s-a depus niciun efort de atragere a marilor investitori prin crearea unui mediu propice de infrastructură mare iar legislaţia a rămas la fel de stufoasă precum şi mediul fiscal extrem de neatrăgător.