Gala Tinerelor Valori premiază tinerii ieșeni! Ești și tu invitat!

0
231

Tineretul Național Liberal Iași vă invită sâmbătă, 9 februarie 2019, la Casa de Cultură a Studenților Iași, de la ora 16:00, la unul dintre cele mai de amploare evenimente locale dedicate tineretului din Iași – Gala Tinerelor Valori. Vom sărbători împreună succesul tinerilor valoroși din Iași, într-un spectacol cu multe momente artistice, premii și surprize.

Eveniment cu tradiție, ajuns la cea de-a XI-a ediție, anul acesta, Gala Tinerelor Valori va aduce în prim plan tineri talentați care s-au remarcat la nivel european, punând Iașul pe harta internațională, reprezentând cu succes comunitatea ieșeană peste granițe, în domenii precum artă, educație, sport, implicare socială, antreprenoriat.

Sub tema Iașul European, GTV 2019 se conturează în jurul acțiunilor de impact internațional, pentru a pune în valoare tineretul ieșean și proiectele de succes, marcând totodată și preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene de către România

Vă așteptăm cu mare drag!

Gala Tinerelor Valori este un eveniment anual, organizat de Tineretul Național Liberal Iași, în semn de prețuire a inițiativelor și eforturilor tinerilor de a  aduce plus valoare comunității din care fac parte, prin activitatea pe care o desfășoară.