Decese din cauza primarului comunei Șcheia, Dănuț Ababei. Lucrările de mântuială au provocat morți în rândul tinerilor!

0
623

Nepăsarea administrației PSD din comuna Șcheia a făcut victime, ani la rând! Lipsa de infrastructură si de implicare în nevoile comunității au dus la pierderi de vieți omenești. Un astfel de caz s-a petrecut săptămâna trecută, când un tânăr de 35 de ani și-a pierdut viața circulând pe un pod improvizat.

Potivit raportului polițiștilor, în seara zilei de 19.09.2020, tânărul de 35 de ani, Ciprian S., agricultor, în drum spre casă, circulând cu tractorul proprietate personală, a suferit un accident mortal, pe un pod improvizat de administrația locală PSD, care a anunțat cu sule și trâmbițe că a realizat o nouă investiție, care de fapt este un tub de beton acoperit cu pământ, amplasat lângă podul vechi care era mai larg și mai trainic. Podul se află în satul Poiana Șcheii.

Tot anul acesta, un alt tânăr a decedat ca urmare a infrastructurii lăsate de izbeliște de către primarul Dănuț Ababei.

Astfel, în 10 aprilie 2020, Andrei L., în vârstă de 30 de ani, care circula cu ATV-ul a suferit un accident mortal pe un alt pod din satul Poiana Șcheii, într-un alt punct al satului. Deși cetățenii l-au avertizat pe primar să refacă podul, acesta nu i-a băgat în seamă.

Pe când actualul primar practica diverse activități pe la evenimente, un aparat al acestuia a explodat și a ucis un tânăr de doar 18 ani la o petrecere.

Fapta s-a întâmplat în anul 1997, iulie. Tânărul de 18 ani, Paul D., a decedat din cauza unei explozii a unui aparat de făcut sucuri, la o nuntă, unde primarul, în calitate de “antreprenor” prepara sucuri pentru petrecere. Aparatul fiind o improvizație, explozia a provocat arsuri grave tânărului.

Trebuie amintit că actualul primar, Dănuț Ababei, a reușit cumva să păcălească votul cetățenilor, deși a fost condamnat în trecut, cu executare, pentru furt din societatea la care își făcea serviciu.

Din păcate, astăzi, comuna Șcheia a rămas cu drumuri publice și poduri care pun în pericol viața locuitorilor, cu o infrastructură precară care nu și-a găsit rezolvare în mandatele administrației PSD din comună.