Dăncilă, desre posibile remanieri: “Evaluarea nu o facem asupra persoanei”

0
269

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, luni, referitor la activitatea miniştrilor şi la o posibilă remaniere, că încă nu a făcut o evaluare, aceasta precizând că “evaluarea nu o facem asupra persoanei, ci asupra îndeplinirii programului de guvernare”, potrivit Mediafax.
“Nu am făcut încă o evaluare, dar aş vrea să fac o precizare. Evaluarea nu o facem asupra persoanei, ci asupra îndeplinirii programului de guvernare. Fiecare ministru nu va fi evaluat în ceea ce priveşte persoana respectivă, ci asupra modului în care şi-a îndeplinit măsurile din programul de guvernare”, a declarat prim-ministrul Viorica Dăncilă, luni seară la Antena 3.

Liviu Dragnea a anunţat, duminică, că nu a fost stabilită în coaliţie o discuţie despre o posibilă remaniere guvernamentală în această vară, precizând însă că o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine va exista. Liderul PSD s-a arătat mâhnit de maniera cum comunică unii miniştri.

“Nu am avut nicio discuţie cu premierul, domnul Tăriceanu pe acest subiect. Nu ştiu. Va fi o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine, dar n-am stabilit ca în această vară să vorbim despre o posibilă remaniere. Sigur că sunt mai mulţumit de unii şi mai puţin mulţumit de alţii, dar nu vreau să dau nume”, a declarat Liviu Dragnea, la România Tv.