Vicepreședintele CJ Iași, Sorin Afloarei, prezintă retrospectiva săptămânii 19-25 aprilie 2021

0
315

Vicepreședintele CJ Iași, Sorin Afloarei, prezintă retrospectiva săptămânii 19-25 aprilie 2021.

”Continuăm să facem cunoscută activitatea din cadrul Consiliului Județean Iași pentru a menține constant o informare transparentă și cât mai obiectivă.

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Iași din data de 21 aprilie, a fost aprobat bugetul județului Iași prin votul consilierilor județeni ai PNL și PMP. Bugetul din acest an este unul îndreptat cu predilecție către investiții, către modernizarea sistemului sanitar și către reabilitarea infrastructurii rutiere.

De asemenea, executivul Consiliului Județean a prezentat într-o conferință presă, raportul de activitate pentru cele 6 luni de mandat.

Spitalul Regional de Urgență Iași este unul dintre cele mai avansate proiecte care vizează spitalele regionale, iar săptămâna trecută a fost semnat acordul de finanțare cu Banca Europeană de Investiții în valoare de 250 milioane euro.

La Spitalul de Copii « Sfânta Maria » Iași, se lucrează susținut pentru a finaliza proiectul în termenul de execuție. Lucrările la tronsonul I, corpul A sunt în curs de desfășurare pe toate nivelele. Din valoarea totală a proiectului de 121.476.128 lei, Consiliul Județean alocă din buget 33.250.699 lei, diferența de 88.225.459 lei reprezentând asistență nerambursabilă” – a comunicat Sorin Afloarei, Vicepreședintele Consiliului Județean Iași.