Universitatea Gheorghe ASACHI din Iași vă invită la videoconferința din cadrul OpenDays

0
155

Viața așa cum o știm azi n-ar exista fără energie electrică. Lumina, tramvaiul, calculatorul sau telefonul mobil nu ar funcționa fără electricitate, nu ar fi la fel de mici, de inteligente, de accesibile și fără noxe. Viitorul va fi cu siguranță electric. TUAIASI îți oferă șansa să te dezvolți în orice domeniu legat de electricitate.

Participă marți, 16 noiembrie 2021, ora 17.30, la videoconferința din cadrul OpenDays și află tot ce trebuie să știi despre admiterea și studenția la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată.

Link conectare videoconferință: https://bit.ly/3qDQd6K.

Dacă ești elev sau proaspăt absolvent de liceu, în perioada 15 – 26 noiembrie 2021, ai ocazia să îți cunoști viitorii colegi și profesori de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, la OpenDays@TUIASI, varianta online a Zilelor Porților Deschise.

Pe parcursul a două săptămâni, de luni până vineri, vor avea loc videoconferințe susținute de facultăți, prorectorate, BEST TUIASI, Centrul de consiliere, orientare în carieră și incluziune socială, Societatea Antreprenorială Studențească, și Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic.

Participarea este gratuită. Găsești pe platforma OpenDays programul videoconferințelor și link-urile de conectare la fiecare dintre ele. Intrând in videoconferință, poți dialoga cu studenții și profesorii universității, iar ei îți răspund la toate întrebările despre viața de student la Universitatea Tehnică și oportunitățile de viitor pe care aceasta ți le oferă. Evenimentul poate fi urmărit și live, pe pagina de Facebook a Universității, iar reprezentanții TUIASI vor răspunde la întrebările din comentarii.

În cadrul evenimentului, experimentezi virtual studenția la TUIASI și afli tips and tricks despre ce poți învăța la facultate, despre antreprenoriatul studențesc, cazare și viața din Campusul „Tudor Vladimirescu” – un oraș în inima Iașului.