Concert coral de muzică engleză renascentistă și concert simfonic săptămâna aceasta la Iași

0
159

Joi, 18 noiembrie 2021, Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii “Moldova” Iași va susține un minunat concert coral de muzică engleză renascentistă, în Sala Eduard Caudella – Casa Balș, începând cu ora 19,00.

Dirijor: BOGDAN COJOCARU

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str. „Cuza Vodă” nr. 29.

Vineri, 19 noiembrie 2021, ora 19,00, orchestra simfonică a Filarmonicii „Moldova” din Iași va susține la Casa de Cultură a Studenților, un concert simfonic sub bagheta dirijorului ALAIN PÂRIS (Franța).

În program:

CAMILLE SAINT-SAËNS – Prélude du Déluge (primă audiție)

Solo vioară: Andrei CHIRILĂ

FRANZ LISZT – Concertul nr.1 pentru pian și orchestră în mi bemol major, S.124

Solist: RĂZVAN DRAGNEA – pian

CAMILLE SAINT-SAËNS – Simfonia nr.2, op.55, în la minor (primă audiție)

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29, iar în ziua concertului, ele pot fi procurate și de la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18,00.

Contextul pandemic actual, prin hotărârile autorităților, va permite participarea la manifestările artistice doar persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fiind necesară purtarea măștii de protecție.