”UN MANIFEST PENTRU MERITOCRAȚIE”, adresat lui Dacian Cioloș și Dan Barna, de societatea civilă la inițiativa lui Marius Manole

0
71

După ce i-a adresat o scrisoare deschisă lui Dacian Cioloș, senatorul Marius Goțiu promovează acum “UN MANIFEST PENTRU MERITOCRAȚIE”. Campania inițiată de Marius Manole cere societății civile să ierarhizeze candidaturile senatorilor Vlad Alexandrescu, Florina Presadă, Mihai Goțiu pe locuri eligibile în București și Cluj pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie 2020. 

De asemenea, prin intermediul campaniei declic.ro, este încurajată repunerea pe lista pentru alegerile parlamentare pe cel ales pe prima poziție în Diaspora, tânărul Vlad Teohari. 

Iată ce postează senatorul Mihai Goțiu:

UN MANIFEST PENTRU MERITOCRAȚIE, adresat lui Dacian Cioloș și Dan Barna, de societatea civilă la inițiativa lui Marius Manole.

Când am intrat în politică, în urmă cu patru ani, una dintre cele mai mari temeri a fost că îi voi dezamăgi pe toți cei care mi-au acordat încrederea și votul. Știam cât de mari sunt speranțele și așteptările societății civile și cât de exigentă și critică e față de politicieni.

Sutele și miile de mesaje de susținere și petițiile publice inițiate pentru a-mi continua activitatea în Parlament îmi arată
că a meritat.

Indiferent cum se va tranșa ”problema listelor” din USR PLUS, voi continua lupta pentru cauzele noastre, pentru păduri, ape și aer curat!

Dacă sunteți printre cei care mi-ați apreciat activitatea și doriți să o duc mai departe, puteți semna petiția și să o distribuiți.

Vă mulțumesc!” – încheie acesta.