Un angajat de la ASSMB condamnat pentru că i-a tăiat gâtul fostei iubite, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administrație ale spitalelor

0
88

Potrivit ziarului Gândul, printre oamenii pe care Horia Tomescu i-ar vrea în consiliile de administraţie ale spitalelor se numără şi Răzvan Marian Apostol, care ar fi fost condamnat în anul 2004 pentru tentativă de omor.

Proiectul de buget al Primăriei Bucureşti a fost blocat, după ce consilierii USR-PLUS au refuzat să-l voteze. Potrivit surselor publicaţiei citate, motivul este acela că primarul refuză să-i dea dreptul la semnătură lui Horia Tomescu în privinţa spitalelor. 

Și-a înjunghiat fosta iubită în spate și a tăiat-o la gât

Ziarul Gândul relatează că Răzvan Marian Apostol şi-ar fi atacat iubita în anul 2004, atunci când avea 20 de ani.

Răzvan Marian Apostol avea 20 de ani în anul 2004, când a fost arestat, după ce a încercat să-și ucidă fosta prietenă. Rănit în dragoste, Apostol și-a atacat fosta iubită când aceasta iesea din căminul unui liceu cu profil agricol, unde tânăra fusese să viziteze o prietenă.

Înarmat cu un cuțit, Apostol a lovit-o atunci, de mai multe ori, în gât și în spate. Atacatorul a fost imobilizat de jandarmii care păzeau căminul și care au chemat ambulanța.

Victima a fost transportată, în stare gravă, la Spitalul Militar Central, unde a fost operată de urgență. La momentul atacului, tânăra avea 20 de ani și era studentă în anul I la Facultatea de Geografie.

Întrebat de jurnalişti dacă el este cel despre care a relatat presa în anul 2004 că şi-a atacat iubita, Răzvan Marian Apostol ar fi răspuns „Acum sunt un alt om”. 

Potrivit surselor, Apostol a ajuns la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, unde a fost numit şef serviciu la câţiva ani după ce şi-ar fi terminat de ispăşit pedeapsa. 

Proiectul de buget al Primăriei Capitalei a fost respins miercuri, după ce nu a fost votat de consilierii USR-PLUS. Nicuşor Dan s-a declarat nemulţumit că partidul nu şi-a lăsat consilierii să voteze şi a afirmat că aşteaptă de la nemulţumiţi să vină cu propria variantă de buget.