Șoc în USR-PLUS, Dacian Cioloș este un antivaccinist convins!

0
120

Potrivit unor surse din USR-PLUS, dar și în urma constatărilor de pe baza informațiilor apărute în spațiul public, jurnalistul Robert Turcescu a afirmat că Dacian Cioloș este un antivaxer convins.

“Am confirmarea din interiorul USR-PLUS: domnul Cioloș nu s-a vaccinat și nici nu intenționează să se vaccineze. Este un antivaxer convins. Bebelușelor, dans! Dacian Cioloș a anunțat pe 24 martie că a fost depistat pozitiv Covid. Îi doresc sănătate, dar am o curiozitate: domnul Cioloș s-a vaccinat? A făcut Covid vaccinat fiind? Sau domnul Cioloș a refuzat să se vaccineze? Că din articolul asta publicat prin februarie rezultă că domnul Cioloș era, așa, cam anti-vaccin…”, a scris Robert Turcescu pe facebook.

Ce spunea Cioloș în februarie

„Din punctul meu de vedere niciun vaccin nu trebuie să fie obligatoriu, la fel cum niciun tratament medical. Atunci când introduci o substanță străină în corpul tău, nu poate să te oblige statul să o faci. E dreptul tău asupra corpului tău”, a declarat Cioloș.

Liderul USR PLUS este de părere că legea vaccinării ar trebui să îmbunătățească cadrul de finanțare al vaccinurilor.

„Trebuie însă o lege a vaccinării care să stabilească că pentru anumite maladii care creează efecte negative masive și pentru sănătatea populației să existe finanțări pentru vaccin”, a mai spus Cioloș.

Întrebat dacă s-a vaccinat anti-COVID, Dacian Cioloș a spus că nu i-a venit încă „rândul”.