Samsung Galaxy M31s debutează pe 30 iulie, cu baterie de 6000 mAh și o cameră quad în spate cu senzor de 64 mpx

0
100

Samsung continuă să extindă seria Galaxy M odată cu lansarea lui Samsung Galaxy M31s. Telefonul e programat să debuteze pe 30 iulie şi va sosi pentru început în India. Ca orice telefon nou din această serie care se respectă, are o baterie foarte mare şi o cameră destul de impresionantă în spate.

Compania sud-coreeană a lansat recent tot în India modelul accesibil Galaxy M01s, iar acum urcă ştacheta, notează mobilissimo.

Până să vină debutul de săptămâna viitoare, există totuși publicate câteva teasere şi detalii despre terminal. 

Amazon India a postat o pagină cu dotările sale, care includ un ecran Super AMOLED Infinity-O, cu rezoluţie Full HD+, alături de o cameră quad în spate, cu senzor principal de 64 megapixeli. E interesant că odată cu acest model Samsung aduce funcţia Single Take şi pe modelele Galaxy M.

Pagina confirmă şi bateria de 6000 mAh de la bord, cu încărcare rapidă la 25W. Avem şi încărcare inversă pe fir, astfel că putem alimenta alte telefoane de la un power bank. Încă nu avem detalii despre restul camerelor, stocare, RAM şi CPU, dar putem specula. Pentru asta vom lua ca reper Galaxy M31. El avea CPU Exynos 9611, care cel mai probabil va fi păstrat.

De asemenea, cei de la mobilissimo notează că este foarte probabil ca diagonala de 6.4 inch să rămănă, iar la bord să fie o cameră selfie de 32 MP, plus o cameră quad cu senzor de 64 MP, 8 MP ultrawide, 5 MP Macro şi 5 MP Bokeh, cu filmare 4K. La nivel de upgrade este posibil să existe o cameră ultrawide de 13 MP sau un CPU Snapdragon sau Helio în loc de Exynos.