S-a dat startul unui nou maraton de vaccinare în municipiul Iași! Ieșenii se pot imuniza fără programare la Spitalul Militar cu serul Johnson & Johnson

0
300

Un nou maraton de vaccinare se desfășoară la centrul de vaccinare organizat în Spitalul Militar Iași. De data aceasta, serul administrat în cadrul noului maraton este Johnson & Johnson. Programul de funcționare este în regim de 24 din 24 de ore, pentru a asigura în special administrarea rapelului persoanelor imunizate cu prima doză în maratonul desfășurat în perioada perioada 04 – 11 mai 2021.

Desfășurăm un nou maraton de vaccinare în cadrul spitalului. De la ora 08:00 până la ora 20:00, prioritare sunt care vin pentru administrarea rapelului, iar începând cu ora 20:00 și până dimineață la ora 08:00 am dat startul vaccinării cu Johnson & Johnson. Ne dorim să creștem rata imunizării și încercăm prin toate metodele să fim mai aproape de ieșeni, pentru a le fi mai simplu să se vaccineze. Continuăm și caravana mobilă. Ieri, 27 mai 2021, am reușit să mergem în două localități din județul Iași. Am fost în Tansa, unde am reușit să vaccinăm 40 de persoane, iar în comuna Alexandru Ioan Cuza- 70 de doze de rapel și 35 de flacoane de Johnson & Johnson. Îi așteptăm săptămâna viitoare pe locuitorii din comunele Ciortești și Costești să se vaccineze, fără programare”, a declarat colonel Iulian Pleșescu, reprezentantul Spitalului Clinic Militar de Urgență Iași, potrivit bzi.ro.