Război total în politica ieşeană. Bodea: “Are atitudine de birjar”; Chirica: “Mănâncă ciuperci otrăvite”

0
259

Deputatul PNL, Marius Bodea a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, ar negocia cu Liviu Dragnea întoarcerea în PSD.

“Domnul Chirica, fără un partid mare în spate, va pierde la fel de rușinos cum a pierdut domnul Simirad, șeful său din trecut și actualul consilier – cu 3%, dacă vă amintiți; cum a pierdut domnul Nichita, idolul său din trecut și fostul său șef, tot când a candidat fără partid mare. Ori în condițiile în care, bătând la ușa PNL, domnul Chirica a rămas cu clanța în mână, îi rămâne soluția evidentă de a se întoarce în PSD. Și aici îi lansez o întrebare publică domnului Chirica: dacă este adevărat sau nu că negociază intens, prin emisari, cu domnul Dragnea, revenirea în PSD, așa cum vuiește toată zona centrală, de săptămâna trecută încoace, și, după cum putea vedea, domnia sa a lăsat-o mai moale cu criticile și așa ipocrite, la adresa conducerii centrale? Să răspundă cu gurița dumnealui dacă e adevărat sau nu. Și poate să mă jignească în continuare, așa cum a făcut-o și până acum”, a spus Marius Bodea.

Primarul Mihai Chirica a replicat, pentru stirideiasi.ro, că Marius Bodea “Mănâncă ciuperci otrăvite! E un dobitoc”.

Vizibil iritat de această remarcă, deputatul Marius Bodea a revenit cu o nouă replică: “Jignirile domnului Mihai Chirica arata degradarea morala in care a ajuns acest individ. Pe dumnealui il dispera ca este veridica informatia cu privire la discutiile prin interpusi pe care le are cu Liviu Dragnea. Aceasta atitudine de birjar este specifica unui flecar ce a ajuns intr-o functie atat de importanta printr-un concurs nefericit de intamplari. Mihai Chirica este odrasla politica a domnilor Simirad si Nichita si a mostenit de la acestia atributele cele mai abjecte”.