„Racolări” dubioase la USR! Preşedintele filialei Cristeşti, fan Liviu Dragnea

0
563

Înainte să devină preşedinte USR Cristeşti, Doru Mihăilă, a avut un istoric politic cât se poate de dubios. În spaţiul public nu s-a jenat să apară în fotografii alături de Liviu Dragnea şi nici nu s-a dat înlături de la postări homofobe în perioada Referendumului pentru familie.

Reacţiile la această promovare realizată de USR la Iaşi nu au întârziat să apară:

Până să ajungă președinte trebuia să nu fi pus în funcția de preşedinte USR pe domnul, fost secretar PSD Cristeşti, 15 ani, care are și postările pe linie de partid! În rest numai oameni noi în USR. Și noi la Valea Lupului din păcate pe scorul partidului USR este susținut tot un coleg “nou” în politică! Culmea că la Holboca aveți tot un coleg “nou” în politică. Domnul a fost la UNPR, a fost fuzionat cu PMP și acum e mândru vicepreședinte județean și președinte Holboca la USR! Nu vă supăraţi dragilor dar sunteți imaturi politic și oamenii vă vor penaliza pentru aceste greșeli! Când ai un asemena vot în spate nu îți permiți sa îți bati joc de încrederea celor care v-au acordat votul! Aveți cumva target și trebuie sa faceti organizații?”, a comentat Liviu Dulgheru, unul din cei care au sesizat recrutările făcute de USR în judeţ.

Oameni noi. Această glumă sinistră pe care noua stângă o aruncă electoratului tânăr, visător de Harap-Alb în politică. Nenea asta a fost 15 ani secretar la PSD, acum este președinte de filiala USR, deci om nou. Hai că e bine. Îndrăznește să creezi!”, a precizat Tiberiu Popescu.

Cum îşi explică Doru Mihăilă prezenţa în USR

Şeful USR Cristeşti a explicat, într-o postare pe pagina USR Cristeşti, prezenţa sa alături de Liviu Dragnea şi apartenenţa lui politică din trecut.

Așa după cum am precizat într-o postare pe Facebook, dezmint toate acuzațiile care mi-au fost aduse. Nu am fost niciodată membru al vreunui partid politic! Dacă cineva și-a permis de la sine putere să mă înscrie în registrul membrilor de partid sau alte documente, va trebui să ofere explicații. Sunt atacuri nefondate! Fotografia alături de Liviu Dragnea, datează din anul 2015, atunci când USR nu exista ca formațiune politică. A fost realizată după o decizie de moment. La acea întâlnire au participat mai mulți investitori din zona Pașcani, iar eu am fost prezent acolo și din raționamentul de a afla gândirea față de mediul de afaceri. Cât privește decizia de a mă înscrie în USR și eu, ca foarte mulți români, am așteptat această alternativă reală la actuala clasă politică. Am simpatizat din prima clipă cu acest partid cu care am și votat. Aceste caracteristici le cunosc de altfel toți cei care stau în spatele acestor atacuri rușinoase, oameni care preferă scandalul în locul soluțiilor clare de dezvoltare a localității noastre și îmbunătățirii calității vieții! Dacă conducerea USR Iași va considera că trebuie să punem punct relației de colaborare, atunci voi accepta decizia lor, întrucât nu sunt un om care ține de funcții. Dar voi lupta pentru crezul meu până la capăt”, a spus Doru Mihăilă.