Protest la Complexul eGros: Comercianții au tras obloanele

0
499

Mai mulți comercianți care au standuri în Complexul eGros protestează împotriva chiriilor mari și a lipsei locurilor de parcare. O parte din lucrători au tras obloanele și spun că nu vor redeschide standurile până nu li se rezolvă nemulțumirile.

“Sunt mai multe motive pentru care este grevă. Nu lucrăm și nu se deschid standurile până nu se rezolvă. Parcare, utilități foarte mari, chirii, lipsa strategie de marketing, lipsa de transparență, toate acestea sunt probleme care caută rezolvare. Au venit alte firme cărora li s-au cedat o parte din locurile noastre de parcare iar pe noi, cei care plătim chirii și implicit 300 de lei parcarea, ne-au trimis acum să parcăm ilegal în apropiere unde este o parcare neamenajată ori să mergem să lăsăm mașinile la Carrefour”, spun unii comercianți.

Conducerea eGros spună că unii chiriași caută nod în papură și nu au motive reale de nemulțumire.

“Este proprietate privată. La fel ca și la Palas, noi stabilim chiriiile. Normal că există și chiriași care caută nod în papură, dar nu avem nicio problemă aici cu care să vă bateți capul. Spațiile sunt închiriate în proporție de 100%. Dacă ar fi nemulțumiți, nu ar fi plin complexul”, a declarat managerul eGros pentru ziaruldeiasi.ro.