Președintele PNL Pașcani, Marius Pintilie, prezintă inițiativa consilierilor liberali de a reînființa cinematograful din Pașcani.

0
965

Marius Pintilie declară că grupul PNL din Consiliul Local Pașcani a depus în data de 7 februarie 2020 la registratura Consliului Local o inițiativă prin care ne doresc să redeschidă cinematograful de la Casa de Cultură Pașcani.

„Am primit din partea pășcănenilor poate sute de mesaje în care am înțeles că ei își doresc să aibă viață socială cât mai activă la Pașcani”, acesta punctând și faptul că din discuțiile cu pășcănenii a constatat faptul că în special în weekenduri, foarte mulți locuitori ai orașului aleg să plece în alte orașe de lângă Pașcani.

Pentru că foarte mulți merg să vadă un film în altă parte, „concluzia noastră este că la Casa de Cultură trebuie să se reînființeze acest cinematograf” – afirmă liberalul.

În proiectul grupului PNL din Consiliul Local Pașcani a fost prevăzută o sumă de 500 000 de lei pentru acest subiect. Pintilie face apel la majoritatea actuală PSD-PMP din Consiliul Local pentru a înțelege importanța acestei inițiative atunci când la sfârșitul lunii februarie la ședința ordinară a Consiliului Local va fi prezentat proiectul.