O nouă bătaie de joc la Podu Iloaiei. “Marea asfaltare”, o lopată de piatră peste un drum de pământ

0
296

Locuitorii din satul Scobâlțeni, Podu Iloaiei, au avut o “surpriză” de Moș Nicolae, din partea autorităților locale. Pe drumul din pământ care traversează satul, câțiva muncitori aruncau o lopată de piatră, scenă care pe unii locuitori i-au amuzat, pe alții i-au înfuriat.

“Astăzi, satul Scobâlțeni a primit un mare dar de Moș Nicolae.. marea asfaltare!“, a spus Mădălina V., care a surprins muncitorii în acțiune.

“Aceasta este imaginea neputinței PSD și a primarului Constantin Istrate. Peticiri, ceva piatră aruncată pe drumuri care nu au cunoscut asfalt niciodată, și atunci doar în ani electorali. Din păcate, asistăm la o nouă mascaradă a administrației păguboase care ține în mod voit o comunitate întreagă în subdezvoltare. Așa scoateți țara din noroaie, domnule primar? Acest delir manifestat de PSD trebuie să ia sfârșit cât mai repede cu putință pentru ca Podu Iloaiei și suburbiile sale să cunoască orizonturile pentru un trai normal”, a spus Ioan Alexa, consilier local și președinte PNL Podu Iloaiei.