Ministrul Costel Alexe sprijină implementarea proiectelor importante pentru Mogoșești

0
1269

Candidatul PNL pentru primăria Mogoșești Iași, doamna Rodica Popa, a mărturisit într-o postare de pe contul său personal de facebook că, atât dumneaei, cât și locuitorii comunei, s-au simțit onorați de vizita Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, președinte al PNL Iași și candidat la funcția de Președinte la Consiliul Județean Iași din partea PNL.


“Vizita domniei sale în comuna Mogoșești Iași, a fost un bun prilej de dezbateri și susținere privind implementarea proiectelor ce urmează a fi derulate în comunitatea noastră” – declară Rodica Popa.


Aceasta a mai comunicat că pe parcursul vizitei, în aproape toate zonele vulnerabile, domnul ministru Costel Alexe a dialogat cu cetățenii din zonele Mogosesti – centru, Goronet, Budești-Manjești, Hadâmbu, despre necesitățile stringente privind lipsa apei potabile și canalizare, drumuri degradate și neasfaltate, gazul metan, școli fără terenuri de sport, spații de joacă pentru copii, cabinete medicale ce activează în spații insalubre și chiar lipsa lor în satele puternic populate.

Costel Alexe i-a asigurat pe locuitorii din Mogoșești de toată susținerea și implicarea directă în vederea implementării proiectelor de care comunitatea are nevoie și care vor duce la dezvoltarea și modernizarea comunei.

Rodica Popa încheie: “Cred într-un parteneriat puternic și de calitate cu domnul Ministru Costel Alexe. Cred într-o administrație liberală”.