Microsoft se extinde în România cu un centru de dezvoltare tehnologică în Iaşi – a preluat Movial

0
1021
A Microsoft logo is seen in Los Angeles, California U.S. November 7, 2017. REUTERS/Lucy Nicholson - RC16B779AD80

Microsoft a anunţat luni, 6 iulie, finalizarea unei tranzacţii cu Movial, o companie de servicii de inginerie şi design software specializată în dispozitive mobile şi de tip embedded, pentru a extinde ofertele de angajare persoanelor din birourile Movial din România, Taiwan şi SUA. În cadrul tranzacţiei, 60 de angajaţi Movial din biroul din Iaşi al companiei s-au alăturat organizaţiei Microsoft Devices pentru a continua investiţia companiei în eforturile de dezvoltare a platformelor Android.

Microsoft va continua să extindă echipele de inginerie software care sprijină eforturile de dezvoltare Windows şi Android, iar biroul Movial din Iaşi va deveni cel de-al patrulea centru de dezvoltare tehnologică din regiune pentru Microsoft.

Suntem încântaţi să continuăm extinderea prezenţei Microsoft în România şi dorim să le urăm bun venit acestor noi angajaţi ai organizaţiei Microsoft România”, a declarat Violeta Luca, directorul general al Microsoft România.

Această extindere se bazează pe efortul susţinut al Microsoft în România din ultimele două decenii şi vine să recunoască talentul şi expertiza specialiştilor români în domeniul tehnologiei.