Liviu Brătescu (PNL): “PSD recurge din nou la metode toxice de campanie”

0
263

Prim-vicepreședintele PNL Iași, Liviu Brătescu, a criticat modul în care PSD alege să facă campanie, prin știri false, calomnii și chiar atacuri xenofobe, arătând însă că românii nu mai pot fi influențați de acest stil de comunicare.

“Suntem înaintea importantului vot de duminică și, din păcate, vedem cum PSD recurge din nou la aceleași metode toxice de campanie, atât în online, cât și offline. Ambele medii au fost împânzite cu atacuri imunde, zvonuri și calomnii la adresa Președintelui Iohannis, lucru care arată încă dată, dacă mai era nevoie, că minciuna este pentru PSD un stil de viață.Societatea românească s-a schimbat mult, a depășit praguri de maturizare și continuă să o facă, cu atât mai mult cu cât încă se resimt atât de puternic efectele dezastruoasei incompetențe dovedite de guvernarea PSD! Iar aceste minciuni nu mai pot prinde, din fericire. Rețelele controlate de PSD sunt captive ale propriului joc, unul care duce acest partid tot mai jos în preferințele cetățenilor. Și tocmai pentru a opri această revărsare de calomnii este necesar ca toată lumea să iasă la vot în această duminică”, a declratat Liviu Brătescu.

“Este necesar ca PSD să fie sancționat la vot pentru toți acești ani dificili prin care a târât România și pe români. Iar pentru aceasta este nevoie de o nouă lecție puternică la urne, pentru ca PSD să înțeleagă că nu se poate prezenta la alegerile de anul viitor ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ca și cum nu a lovit atât de puternic în ultimii ani în economia României, în bunăstarea cetățenilor săi, în democrație. PSD trebuie să suporte consecințele acțiunilor sale, iar România are nevoie de un viitor. Un viitor pe care Dăncilă și cu camarila lor nu îl pot oferi nimănui!”, a mai spus Brătescu.