Liberalii ieșeni au luat la pas județul Iași în ultimul weekend din această campanie

0
468

În acest weekend, echipa liberală a fost prezentă în mai multe localități din județul Iași, atât în zonele rurale cât și urbane.

Printre localitățile vizitate s-au numărat orașele Iași, Pașcani, Podu Iloaiei, Târgu Frumos, Hârlău și comunele Holboca, Vlădeni, Răchiteni, Valea Lupului, Lețcani, Hălăucești, Lespezi, Golăești, etc.

Costel Alexe, președintele PNL Iași și Ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor a fost prezent în rândul locuitorilor din comuna Holboca.

“Dragilor, puterea de a alege este a fiecăruia dintre voi! Voi sunteți singurii care puteți decide cum vreți să arate România următorilor 5 ani, cu atât mai mult cu cât alegerea, cred eu, este tot mai clară în acest moment. Sunteți actori raționali, implicați-vă! Mulți dintre voi ați luat calea pribegiei, șefi de promoții, absolvenți ai universităților de prestigiu nu v-ați găsit un loc de muncă într-un sistem parazitat de pilele, amantele și politrucii promovați de PSD! Nu permiteți ca imaginea celei mai înalte funcții în stat să fie asociată cu incompetența! Alegeți să fiți demni, ați petrecut prea mulți ani în școală pentru ca acum să vă reprezinte o persoană care lasă impresia că nu a făcut-o. România normală înseamnă lucruri simple făcute din inimă! Vă aștept pe tot cei de bună credință, pe toți cei care va doriti modernizarea județului și dezvoltarea Moldovei să susțineti și să votați proiectul președintelui Klaus Iohannis duminică, 24 noiembrie!”, a declarat Costel Alexe.

“Am mers și am stat de vorbă cu ieșenii La Târgul de mașini, talcioc și Târgul de cherestea. Ducem vestea bună a României normale peste tot. Am întâlnit mulți susținători dar am discutat și cu mulți ieșeni victime ale fake-news-ului promovat de către PSD pe internet sau TV-urile prietene”, a precizat Marius Bodea, președintele Comisiei de Transport din Camera Deputaților.

“În plină campanie electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale, am stat și astăzi de vorbă cu cetățenii orașului. Aceeași energie bună ca ieri, aceeași speranță de la oameni pentru mai mult bine. Și, de ce să nu o spun, aceleași ofuri spuse de către cetățeni cu privire la ceea ce se întâmplă sau mai bine zis la ceea ce nu se întâmplă la noi în oraș”, a declarat Ioan Alexa, președinte PNL Podu Iloaiei.

“Am întâlnit foarte mulți cetățeni și ne-a bucurat faptul că în mare măsură aceștia își doresc realegerea Președintelui Klaus Iohannis și vor merge la vot pe 24 noiembrie pentru o Românie normală, cu o imagine bună în lume, cu o justiție dreaptă, independentă și cu un stat preocupat de nevoile cetățenilor. Acestea sunt principalele lucruri pe care românii le vor de la Președinte, iar Klaus Iohannis a dovedit că este omul potrivit pentru a le îndeplini”, a spus Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

“Rezultatul din primul tur al Alegerilor Prezidențiale ne face să fim încrezători că ne aflăm pe drumul bun către normalitate. La Târgu Frumos, un oraș viciat de o administrație superficială, cetățenii au înțeles mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru Romania normală”, a declarat Tudor Drobotă, președinte PNL Târgu Frumos.

“Am întâlnit foarte mulți cetățeni și ne-a bucurat să vedem că aceștia își doresc realegerea Președintelui Klaus Iohannis. Ne-au confirmat că vor merge la vot pe 24 noiembrie pentru o Românie normală, o imagine bună a acesteia în lume, o justiție independentă, și pentru un stat preocupat de nevoile cetățenilor. Președintele Klaus Iohannis a dovedit că este omul potrivit pentru a îndeplini aceste lucruri”, a precizat Constantin Fotea, președintele PNL Hârlău.

Votul este instrumentul cel mai puternic pe care cetățenii îl au într-un stat constituțional democratic. Este un gest de responsabilitate publică, o obligație morală de a ne exprima opțiunea prin vot. Suntem cetățeni ai Uniunii Europene și votul nu este doar un drept ci și o obligatie cetățenească și cred că participarea noastră într-un număr cât mai mare va schimba în bine România, implicit și comuna noastră. Așadar, alegem președintele care ne poate reprezenta țara cu demnitate și profesionalism!“, a declarat Stelian Turcu, primarul comunei Lețcani.

“Ne aflăm permanent între oameni și transmitem mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru România normală. Alături de un guvern liberal suntem încrezători în proiectul care să aducă România pe calea dezvoltării”, a declarat Petre Doboș, primarul comunei Răchiteni.