Liliana Pintilie, președintele Ordinului Asistenților Medicali – filiala Iași, a intrat în echipa PNL

0
977

În cadrul unei conferințe de presă susținută de președintele PNL Iași, Costel Alexe și președintele filialei municipale PNL Iași, Mihai Chirica, au fost prezentanți noi membri marcanți intrați în rândurile liberalilor. Unul dintre ei este Liliana Pintilie, președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moaselor si Asistentilor Medicali din România, filiala Iași.

Am bucuria să prezint trei noi membri de partid din cele peste 580 de adeziuni pe care le-am aprobat în ultima săptămână. Sunt trei oameni valoroși, cu profesii, care nu își doresc să trăiască din politică ci vor să participe la actul de guvernare locală, într-un mod constructiv. Sunt trei persoane la care țin foarte mult, și aproape am negociat în organizațiile profesionale pe care ei le reprezintă. Întâi de toate aș vrea să o prezint de doamna Liliana Pintilie, președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor si Asistenților Medicali din România, filiala Iași. Aș vrea să vă spun că a fost o discuție într-o democrație aproape perfectă pentru că am participat la întrunirea generală a Ordinului, cu reprezentanți din toate spitalele, cerându-le sprijinul pentru a avea un reprezentant în Consiliul Local cu care problemele de sănătate publică să ajungă pe masa CL și a ieșenilor, într-un mod cât mai profesionist. O felicit pentru alegere și am mare încredere în profesionalismul dumneaei.”, a declarat Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, președintele filialei municipale PNL Iași.

“La invitația domnului primar, după consultările cu ai mei colegi, am considerat că activitatea necondiționată a asistenților medicali, cei peste 9300, cât sunt în filiala Iași, merită un reprezentant la nivel local. Consider că, într-o echipă puternică, într-un partid puternic, un partid istoric, pot face multe lucruri bune și împreună putem îmbunătăți mult sistemul de sănătate.”, a spus Liliana Pintilie, președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moaselor si Asistentilor Medicali din România, filiala Iași