Proiecte ambițioase pentru Belcești. Primarul Constantin Ciobăniță anunță investiții de viitor!

0
2442

Primarul comunei Belcești, Constantin Ciobăniță, a evidențiat proiectele la care s-a lucrat în ultimii ani dar a anunțat noi investiții pe care își dorește să le materializeze în comună, în următorii patru ani.

În 2012, când am câștigat mandatul de primar, lucrurile în comună nu arătau bine. Am dezvoltat un plan bazat pe modernizarea infrastructurii școlare, a infrastructurii rutiere, de apă și canalizare, infrastructurii sanitare, etc. Astăzi avem rezolvate o mare parte din aceste proiecte: corp clădire cantină, after-school, dormitoare; clădire cu săli de curs; ateliere de lucru; corp clădire cu garsoniere pentru cadre didactice; renovare clădire liceu; amenajare săli de curs cu mobilier; clădire săli de curs Tansa cu grup sanitar și alte dependințe; școala satul Ulmi; extindere cu două săli de grădiniță, renovare și grup sanitar- Școala Ruși; magazinul din centrul comunei transformat în corp de clădire Primărie prin accesare fonduri europene.”, a declarat Constantin Ciobăniță, primarul comunei Belcești.

Constantin Ciobăniță anunță că aducerea gazului natural în comună este o prioritate pentru administrația locală.

Cu sprijinul guvernării liberale sunt convins că vom face lucruri frumoase pentru comuna Belcești! Prioritatea zero a mandatului meu este aducțiune de gaze naturale, un proiect care, cu sprijinul Ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, va deveni realitate. De asemenea, avem proiecte pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, obținerea de finanțări pentru continuarea lucrărilor de asfaltare a drumurilor comunale cât și noi investiții în educația copiilor comunei noastre.“, a explicat Constantin Ciobăniță, primarul comunei Belcești.