Liberalii din Consiliul Județean: “Liderii PSD Iași, și ipocriți, și ridicoli”

0
226

Romeo Vatră, liderul grupului consilierilor județeni PNL Iasi:

După principiul hoțul strigă hoții, liderii PSD Iași încearcă să bage sub preș neputința de a face ceva pentru județul Iași, atacând PNL pe motiv că face scandal.

Păi cum domnilor să nu facem scandal când trei ani de zile ați blocat județul Iași, ați blocat prin incompetența voastră investiții importante pentru Iași? La ora aceasta, nu s-au început încă lucrările la Axa1, Iaşi-Suceava, și nicio investiție importantă nu a fost demarată la aeroport de către Consiliul Județean.
În toată această perioadă, PSD ALDE și UNPR au asigurat majoritatea în Consiliul Județean, punct!

Ieșenii așteaptă să se vadă lucruri concrete , sa fie finalizate investițiile începute din mandatul trecut, nu au trimis în Consiliul Județean bocitoare pe post de consilieri județeni.

Le recomandăm celor din PSD Iași un tratament cu lecitină, pentru că au uitat că în urmă cu doar două săptămâni fără votul consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal Iași majorarea bugetului pentru proiectul Axa 1 nu ar fi fost posibilă. Dacă nu au nevoie de medicamente, înseamnă ca sunt ipocriți.

De asemenea, fără votul consilierilor PNL nu ar fi fost aprobată investiția de la Aerostar sau proiectul unui nou centru SMURD la aeroport
Pentru referințe bibliografice le recomand procesele verbale ale ședințelor Consiliului Județean. Știm prea bine ca vă e greu să citiți.
Domnilor de la PSD, în frunte cu Maricel Popa și Cristian Stanciu, nu vă mai văicăriți, pentru că nu v-a împiedicat nimeni până acum să vă puneți planurile în aplicare. Ați făcut tot ce v-a trecut prin minte. Cât v-a trecut prin minte.

Ați instaurat la Consiliul Județean un regim bazat pe minciună, teroare, ipocrizie și demagogie. Ați dat afară oameni competenți pentru a ii înlocui cu ageamii din PSD. 
Proiecte importante lansate de către administrația liberală din mandatul trecut le-ați făcut praf: Transagropolis, Parcul industrial de la Lețcani, Aeroportul, Masterplanul de drumuri județene.

Dacă semănați vănt, cum să vă așteptați să culegeți altceva decât furtună? Ne-am lamurit de ce sunteți în stare. De nimic!