Iustin Ivașcu, liberalul potrivit pentru dezvoltarea comunei Voinești: “Sunt convins că pot să fac mai multe pentru cetățenii acestei comunități”

0
2904

Iustin Ivașcu, viceprimarul comunei Voinești, și-a propus să facă un nou pas în administrația publică locală, candidând din partea Partidului Național Iași pentru funcția de primar al comunei. Absolvent de studii superioare la Universitatea Agronomică Ion Ionescu de la Brad, Iustin Ivașcu a intrat în administrația publică după o lungă experiență în domneniul privat, ca manager.

Am intrat în politică pentru că am simțit că pot face lucruri bune și frumoase pentru comuna noastră, chiar dacă asta înseamnă că vor fi sacrificii din partea întregii familii. Am decis că împreună cu soția mea, Ivașcu Simona, care este medic de familie, să ne mutăm în localitate mea de baștină și să fim mai aproape de cei în suferință. De atunci am răspuns tuturor ce au avut nevoie de ajutorul nostru din punct de vedere al sănătății indiferent de zi și oră. Din 2012 intrând în administrația publică, eu am început să fiu alături de cetățeni și mai mult, nu numai din punct de vedere al sănătății, personal am fost alături de toți cetățenii aflați în moment grele, am participat la scoaterea lor din zăpezi, am participat la incendii de locuința sau vegetație, am fost acolo unde inundațiile făceau pagube materiale, intervenind de fiecare dată fără a stă pe gânduri. Alături de colegii din primărie am susținut și am pus umărul la realizarea tuturor proiectelor din comună. Îmi place să fiu alături de toți cei ce au nevoie de ajutor, nu am cerut niciodată nimic în schimb, empatia și forță de muncă sunt calități de la care nu fac rabat. Cunosc problemele comunității fiind zilnic în mijlocul acesteia și de aceea cred și sunt convins că pot să fac mai multe pentru cetățenii acestei comunități“, ne-a spus Iustin Ivașcu.

Printre prioritățile principale ale candidatului liberal la primăria Voinești se numără alimentarea cu gaz, implementarea în toate satele a infrasatructurii de apă și canalizare, respectiv reabilitarea drumurilor comunale.

“Alimentarea cu gaze naturale este un proiect foarte important pentru noi. Ne dorim finalizarea extinderii în satul Voinești și alimentarea satelor Slobozia, Schitu Stavnic, Lungani și Vocotești. De asemenea, ne propunem reabilitarea drumurilor comunale în toate satele comunei prin asfaltare, respectiv canalizare și apă în toate satele comunei. Alte puncte ale programului nostru de guvernare locală sunt cadastrul sistematic al întregii comune, construirea de parcuri în toate satele comunei, extinderea rețelei electrice în toate satele și, cu sprijinul viitorului președinte al Consiliului Județean Iași, domnul Costel Alexe, vom benefica de reabilitarea prin asfaltare a drumului DJ 248B care leagă satul Vocotești de Voinești”, a mai adăugat Iustin Ivașcu, candidat PNL la primăria Voinești.