Iulius a donat 100.000 de euro pentru spitale. Compania din Iaşi a lansat o platformă care permite donarea directă

0
301

Din responsabilitate față de comunitate și din solidaritate pentru personalul medical, încercat din greu în această perioadă, compania ieșeană IULIUS demarează o campanie care îi unește pe toți cei ce vor să susțină spitalele. Împreună luptăm împotriva noului coronavirus prin donații care ajung direct în conturile spitalelor, printr-o simplă plată cu cardul!

Compania IULIUS a lansat campania „DONĂM AZI, ZÂMBIM MÂINE”, prin care pune la dispoziția comunității o platformă ce permite oricui să doneze orice sumă cu o valoare minimă de 10 lei. Apelul încurajează atât companiile, care își desfășoară activitatea în clădirile de birouri din ansamblul Palas sau în alte centre din Iași, cât și persoanele fizice să contribuie la susținerea celor care fac eforturi pentru a salva vieți. Platforma creată pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro facilitează donațiile și sponsorizările directe în conturile spitalelor, astfel încât banii să ajungă în timp real la cei care au cea mai mare nevoie de ei. Prima donație, în valoare de 100.000 de euro, a fost oferită de IULIUS.

În repetate rânduri, personalul medical direct sau indirect implicat în lupta împotriva noului coronavirus a semnalat că lipsurile din spitale le pun viața în pericol, dar și pe cea a pacienților. Produsele de bază, cum sunt măștile de protecție, dezinfectanții sau combinezoanele, dar și echipamentele medicale sunt „armele” lor indispensabile, la a căror achiziție au prioritate. Noi putem ajuta prin donații, făcute printr-o simplă plată online, de oriunde suntem. Platforma creată oferă „firul scurt”, pentru ca sumele oferite din solidaritate să ajungă direct în conturile spitalelor. Mai mult, fiecare companie sau persoană fizică poate alege cărei unități medicale direcționează sumele, în funcție de propriile lor analize și sentimente. Cu toții au nevoie de ajutor și să fie protejați!

Persoanele fizice vor plăti cu cardul, fără comisioane, iar companiile vor semna contracte de sponsorizare

În cazul persoanelor fizice, sumele care pot fi donate pornesc de la o valoare de 10 lei și se realizează prin plata cu cardul, fără comisioane, în timp ce companiile vor semna contracte de sponsorizare, pentru care primesc consiliere de la angajații companiei IULIUS, astfel încât procedura să se desfășoare cât mai rapid posibil.

„Contextul actual ne provoacă capacitatea de reacție colectivă și, în aceste momente dificile, este esențial să fim solidari unui scop comun. Dorința de implicare a multora dintre noi ne demonstrează că puterea noastră stă în faptul că suntem o comunitate unită. Este de datoria noastră, a tuturor, să îi sprijnim așa cum putem pe cei care duc lupta din linia întâi, cu atât de mult curaj și expuși. Este cel mai bun moment să oferim sprijin, pentru că așa ne ajutăm pe noi și pe cei dragi nouă”, a declarat Iulian Dascălu, președintele companiei IULIUS.

Platforma disponibilă pe www.iuliusincomunitate.ro a fost creată gratuit de compania ieșeană code 932, care a depus toate eforturile pentru a fi accesibilă într-un timp foarte scurt, iar pentru tranzacții nu se aplică comisioaneacestea fiind suportate de platforma plăționline.roLe mulțumim partenerilor pentru implicare și tuturor celor care contribuie la protejarea personalului medical printr-o simplă plată cu cardul, de oriunde și oricând.

Fii alături de eroii care luptă împotriva epidemiei! Donează astăzi, ca să zâmbim mâine, împreună!