Holboca va avea un complex sportiv în valoare de 7 milioane de euro

0
608

Primarul liberal al comunei Holboca, Neculai Pamfil, a anunțat că a fost deschisă pe platforma pentru licitații publice – SICAP, procedura de atribuire a contractului pentru construirea unui complex sportiv, licitația fiind derulată de Compania Națională de Investiții.

Termenul pentru depunere ofertelor este 30 martie, iar contractul include proiectarea (4 luni), execuţia (24 de luni) şi perioada de garanţie (cel puţin 36 de luni).

Comuna noastră a început să facă pași importanți în dezvoltare, devenind tot mai atractivă ca zonă de locuit. Mai mult decât atât, investiția se poate dovedi una benefică inclusiv pentru bugetul local, acesta putând fi suplimentat prin închirierea stadionului pentru diverse evenimente. Prin urmare, pentru a ține pasul cu ritmul de dezvoltare al comunității noastre, trebuie să continuăm să investim și să construim din timp”, a declarat Neculai Pamfil, primarul comunei Holboca.

Proiectul va fi finanțat prin Compania Națională de Investiții și se va întinde pe o suprafață de 3 hectare, pe șesul adiacent drumului spre Tomeşti, DJ 248D. Conform documentației, acesta va include teren de fotbal, pistă de alergare, teren de baschet, teren de handbal/ tenis, vestiare, tribune, parcare și corp administrativ (grupuri sanitare, punct de prim ajutor, magazie pentru echipamente, sală de ședințe).