FOTO Păşcănenii, dezgustaţi de cum arată parcurile: “Primarul a uitat sau doar ştie să facă promisiuni?”

0
1072

Păşcănenii s-au revoltat zilele acestea în spaţiul online, fiind nemulţumiţi de starea zonei de agrement a lacului Peştişorul, complet uitat de autorităţi, deşi se află la doar câteva străzi distanţă de primărie. Oamenii au postat fotografii cu lacul plin de resturi vegetale dar şi cu platformele de joacă pentru copii care prezintă riscuri de accident.

Iată şi câteva din reacţiile păşcănenilor:

Un singur parc, un parc infect și periculos din toate punctele de vedere! Și totuși neputincioși in fata corupției și lăcomiei!

Doamne fereşte! Cum a fost Peştisorul odată!! Ce copilărie am avut noi acolo! Nu ai un loc în Pașcani în care să ieși cu familia să te relaxezi.

Dar acum câteva zile postase primarul că a vizitat parcul, a văzut dezastrul şi că se ocupă de amenajare aşa cum scrie la carte. Deja a uitat sau doar ştie să facă promisiuni? Dacă în fata Primariei e curat, sunt flori şi fântana funcţionează ce mai conteăza restul oraşului? Este de toata ruşinea faţă de cetăţeni.

Opoziția din CL Pașcani a sancționat și ea situația parcurilor din oraș.

“Primarul Dumitru Pantazi nu este preocupat de situația Lacului Peștișorul, loc simbolic pentru Municipiul Pașcani. Noi, consilierii liberali, în fiecare an (2017, 2018, 2019) am propus ca amendamente la bugetul local, refacerea luciului de apă și amenajarea unei zone pentru tineri, amendamente ce au fost respinse la vot de către majoritatea PSD din Consiliul Local. Mai mult decât atât, în 2018, grupul consilierilor PNL a depus 2 proiecte de hotărâre care vizau amenajarea unui patinoar pe role pe timp de vară și cu gheață artificială pe timp de iarnă și refacerea luciului de apă a lacului, proiecte ajunse pe masa Consiliului Local, dar care au fost de asemenea respinse de majoritatea PSD. Concluzia e că primarul și consilierii PSD nu sunt preocupați ca pășcănenii să trăiască într-un municipiu îngrijit, atractiv, aceștia din urmă preferând să plece în weekend-uri în alte orașe pentru a se simți bine. Sub administrația Pantazi-PSD, Municipiul Pașcani nu doar că a stagnat, ci a regresat, populația tânără părăsind efectiv localitatea, Municipiul Pașcani nemafiind atractiv pentru a petrece timpului liber și din cauza mizeriei și a dezordinii ce domnește sub actuala administrație ce conduce de mai bine de 7 ani. Speram ca la anul, acest lucru să se schimbe, pășcănenii să amendeze prin votul lor aceast dezinteres al autorităților locale față de bunăstarea și nevoile acestora”, a declarat Alexandru Dandu, consilier local PNL.