Afterhills se mută la Dobrovăţ. Ce motive au invocat organizatorii şi cum văd ieşenii această schimbare

0
1468

Organizatorii Afterhills au anunţat o nouă locaţie pentru anul acesta. Potrivit anunţului făcut de aceştia, Afterhills va avea loc la Dobrovăţ, în perioada 23-25 august.

“Noi tot cu entuziasmul și încrederea că pregătim cea mai tare ediție Afterhills de până acum! Dacă două furtuni în prima zi din prima ediție nu ne-au făcut să ne-ndoim, o nouă locație nu face decât să ne crească pofta de distracție! Mutăm distracția la Dobrovăț, aproape de Iași. Deja ne ocupăm să ajungeți toți cu bine, voi doar să vă pregătiți echipamentul de festival! Vom avea autobuze și poate ne lipim și de un tren!”, au precizat organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Anunţarea noii locaţii nu a fost însă pe placul multor ieşeni care au invocat distanţa mare, traficul greu la ieşirea din oraş, cât şi cheltuielile de deplasare.

“Poate să vina și Armin, dar nu cred că v-ați gândit la noi, trafic aglomerat, 60 km dus-întors, tiruri, ieșirea din Iași, nervi în trafic, cum puneți voi autobuze care vor fi pline? Locuri de parcare? Sa nu zic de siguranță celui care pleacă obosit de la festival și se urca la volan! Timp de 3 zile sa conduci 60 km dus întors, urat. Clar nu mai putem aduce copii, locatie departe și nesigura, trebuie mai multa paza și securitate – este o pădure, nu zic de o farmacie aproape sau în cazul în care ploua” – Ioan Gabriel V.

Alţii consideră că locaţia nu îi va împiedica să ajungă la festival.

“Abia aştept noua locaţie! O consider mult mai bună decât cea anterioară. A fost enorm de mult praf la ediţiile anterioare! La locurile de parcare îmi dă cu virgulă, sper să amenajaţi ceva pe măsură! Intr-adevar e mai departe dar cine vrea să se distreze şi să se bucure de artişti nu este niciun impediment!” – Gabriel A.