Deschidere de an şcolar la Paşcani cu alai de autorităţi, pereţi murdari şi tencuiala căzută

0
517

Deschiderea anului şcolar la Paşcani a fost una controversată, iar cei care au fost prezenţi la ceremonie ori au văzut fotografiile în mediul online au sesizat starea peretelui şcolii din spatele alaiului de autorităţi.

Prezentă la festivitatea de deschidere a anului şcolar, viceprimarul Gabriela Nedelcu a declarat că atenţia administraţiei locale se îndreapt către modernizarea unităţilor de învăţământ, deşi fotografiile cu starea Şcolii Iordache Cantacuzino o trădează.

“Acordăm o atenție sporită școlilor, implicit elevilor, profesorilor și părinților. Fără educație nu reușim să ne împlinim visurile. Sunt în derulare o serie de proiecte în vederea modernizării unităților de învățământ din Municipiul nostru. În fiecare an am adus un plus școlilor și grădinițelor din Pașcani, așa cum facem și anul acesta.”, a spus viceprimarul Gabriela Nedelcu.

Edilii au precizat că până la reabilitare, elevii vor învăţa tot în această locaţie, cel puţin până la primăvară. De precizat că unitatea nu beneficiază de surse de încălzire.

Sursa foto: BitTV, Primaria Pascani