Daniel Juravle, singura propunere pentru funcția de viceprimar

0
506

Daniel Juravle este singura propunere, în acest moment, pentru funcția de viceprimar al municipiului Iași. Primarul Mihai Chirica, președinte al organizației municipale PNL Iași, a declarat că cealaltă propunere va veni, cel mai probabil, după alegerile din 6 decembrie.

„Am votat în Biroul Permanent Judeţean al PNL nominalizarea domnului Daniel Juravle care să fie propunerea PNL pentru funcţia de viceprimar. Cealaltă poziţie a rămas, deocamdată, liberă, urmând ca, după negocierile pe care le vom face cu partide, probabil după alegerile naţionale, să nominalizăm şi cel de-al doilea viceprimar“, a declarat primarul Mihai Chirica.

Întrebat dacă se fac negocieri în această perioadă, Mihai Chirica a răspuns: „Nu aţi văzut că le fac invitaţii publice şi televizate, şi scrise? Toată lumea se concentrează pe alegerile naţionale în momentul de faţă şi, probabil, unii vor să rămână veşnic în opoziţie că nu le place guvernarea, altora le place guvernarea, dar nu au decât faţă de opoziţie acum că sunt foarte mici, e o întreagă dilemă. Deocamdată, folosiţi-mă pe mine şi puteţi să-mi puneţi şi două funcţii de viceprimar în spate“.