Costel Alexe, președinte PNL Iași: “România a spus, printr-un vot covârșitor stop corupției”

0
228

Comunicat de presă

Dragi ieșeni,

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați ales echipa Partidului Național Liberal si proiectul de țară propus de președintele României, Klaus Iohannis!

Mă bucur și sunt mândru că pe 26 mai 2019, România a spus, printr-un vot covârșitor stop corupției, iar ieșenii au contribuit masiv la moțiunea populară împotriva celei mai toxice guvernări!

Votul din 26 mai este o bornă în istoria României, este un reper pentru trecut, prezent și viitor într-o țară cu o democrație fragilă și influențabilă!

Părinții și bunicii noștri au suferit suficient în dictatură și totalitarism, au pătimit suficient încât să fie lecții pentru generațiile viitoare, iar datoria noastră este să luptăm permanent pentru o țară europeană, în care valorile și principiile democratice sunt suverane, în care libertatea de exprimare este garantată!

Iată că după 3 ani de haos și destabilizare în sistemul juridic, cu grave consecințe economice și diplomatice, PSD are obligația să țină cont de voința poporului și să coreleze agenda Guvernului cu agenda națiunii!

Guvernarea PSD Dragnea trebuie să fie o lecție pentru orice politician meschin:

Cine nu slujește comunitatea și interesele cetățenilor va fi trimis la lada de gunoi a istoriei!

Iașul și Moldova s-au ridicat la nivelul așteptărilor și au arătat că nu sunt enclave PSD-iste, iar prin votul masiv împotriva PSD, Maricel Popa și toți cei care au trădat interesele județului au decontat politic slugărnicia și obediența de care au dat dovadă în acești 3 ani!

Da! #MoldovaContează și ieșenii au spus ajunge corupției, lenei, imposturii și demagogiei!

Cred în politica orientată către cetățean și așa cum timp de 7 ani, în calitate de deputat și președinte al PNL Iași, am reușit să fiu aproape de toți ieșenii, indiferent de simpatii și orientări politice, la fel vă garantez că alături de primarii, consilierii locali și județeni ai Partidului Național Liberal vom reuși să ducem mesajul liberal în toate comunitățile Iașului și să îi reprezentăm cu cinste și bună credință pe ieșeni!

Am încredere că perseverând vom câștiga voturile și inimile ieșenilor, iar din 2020 vom avea Iașul Liberal, Iașul Oamenilor de Bună Credință!

Deputat  Costel Alexe, Preşedinte PNL Iaşi