Costel Alexe: “Iaşul, condus de un PSD care nu cere nimic şi nu primeşte nimic!”

0
165

Costel Alexe, preşedintele PNL Iaşi:

Niciodata judeţul Iaşi nu a avut o garnitură social-democrată mai slabă decât în ultimii trei ani! Ieşenii au fost pricopsiţi cu opt parlamentari PSD, alături de cel mai slab preşedinte de Consiliu Judeţean, Maricel Popa, un grup obscur care nu cere nimic niciodată, nu primeşte nimic şi votează orbeşte tot ce i se pune pe masă!

Nimic pentru Iaşi – acesta este rezultatul concret al guvernării locale, acesta ar trebui să fie sloganul unor politruci care au întors spatele judeţului, aceasta este oglinda politicilor guvernamentale păguboase ale PSD, care au izolat Regiunea Moldovei de civilizaţie.

În cei trei ani de mandat eclipsat de stagnare şi degradare, nimeni nu l-a auzit pe Maricel Popa să vorbească de Autostrada Moldovei, să bată la uşa Guvernului pentru drepturile judeţului, iar Şoseaua de centură a Iaşului şi Spitalul Regional sunt doar amăgiri iar ieşenii şi-au pierdut răbdarea!

Derapajele lui Maricel Popa la conducerea Consiliul Judeţean au fost măsurate de recentele alocări bugetare prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, un alt program de racordare la banul public a clientelei PSD. Din păcate însă, Maricel Popa alături de parlamentarii săi nu contează pe plan naţional şi, cu toate că aceştia au avut o conjunctură politică favorabilă, judeţul Iaşi a suferit nespus de mult la capitolul marilor investiţii. Acum este momentul schimbării, momentul în care administraţia deficitară a PSD trebuie înlăturată, este momentul în care judeţul trebuie salvat din mâna acestei guvernări locale catastrofale.

Acest moment poate începe astăzi. Starea în care în se află România astăzi se datorează exclusiv guvernării PSD, a unui partid care foloseşte bugetul public în favoarea clientelei politice şi care, după măcelul pe Justiţie, uzează şantajul dosarelor penale în scopuri lipsite de moralitate şi răspundere, pentru propriile jocuri de interese!

Dacă PSD nu va reuşi să găsească şi să cumpere suficienţi parlamentari slabi de înger, din rândul semnatarilor moţiunii, acest guvern va pleca definitiv şi probabil nu vom auzi niciodată nimic despre multe dintre personajele sinistre care ne-au făcut de râs în ultimii trei ani în întreaga lume.