Scene bizare în CJ: Consilierii județeni PSD s-au abținut la un proiect propus chiar de șeful lor de partid!

0
531

Proiectul de aprobare a bugetului de venituri și cheltuieli pentru Iași Industrial Park a stârnit confuzie atat în cadrul alianței PSD-ALDE de la conducerea Consiliului Județean Iași cât și printre social-democrați.

Grupul PSD din CJ a solicitat demisia directorului Iași Industrial Park, Laurențiu Rădulescu pentru întârzieri în implementarea proiectului de construcție a parcului industral din Lețcani în timp ce grupul liberalilor a ținut să motiveze că tergiversările vin direct de la conducerea Consiliului Județean.

Așa se face că social-democrații din CJ s-au abținut la votul pe acest proiect care, culmea, a fost inițiat chiar de către Maricel Popa, președintele CJ și PSD Iași. În schimb, un vot pozitiv a fost dat pe neașteptate de către grupul ALDE din CJ, stârnind stupefacție în rândul grupului PSD.

Având în vedere candidaturile separate la prezindențiale și tensiunile din coaliția de guvernare la nivel național, rămâne de văzut dacă această situație va contagia și spectrul politic local.