CJ Iași și primăria Holboca caută soluții pentru îmbunătățirea transportului de persoane

0
842

Consiliul Județean Iași și Primăria Holboca caută soluții pentru îmbunătățirea transportului interjudețean de persoane. Primarul comunei Holboca, Neculai Pamfil a avut, astăzi, o întâlnire cu vicepreședintele CJ Iași, Sorin Afloarei, pentru eficientizarea acestui serviciu public.

“Am avut astăzi o întâlnire cu Vicepreședintele Consiliului Județean Iași, Sorin Afloarei și cu reprezentantul Autorității Județene de Transport Public, Petru Focșa, pentru a discuta despre eficientizarea transportului public din comună. Până la venirea mijloacelor de transport CTP Iași, facem tot posibilul să găsim soluții care să vină acum în sprijinul cetățenilor, astfel încât să corespundă necesităților reale de transport.”, a spus Neculai Pamfil, primarul comunei Holboca.

“Transportul public județean este o prioritate a mandatului nostru și suntem în căutarea celor mai bune soluții pentru îmbunătățirea acestui serviciu. Așa cum ați aflat, am început să avem discuții cu reprezentanții UAT-urilor din județul Iași. Suntem conștienți că transportul public județean trebuie eficientizat, de aceea ne mobilizăm să rezolvăm cât mai repede aceste nevoi mult așteptate de ieșeni”, a spus Sorin Afloarei, vicepreședintele CJ Iași.