Iașul – pe primul loc în topul persoanelor vaccinate din regiunea Moldovei: astăzi a fost deschis un nou centru de vaccinare fără programare la cinematograful „Victoria”

0
260

La Iaşi funcționează îndepând de luni, un nou centru de vaccinare. Acesta este organizat la cinematograful „Victoria” din oraş şi are trei fluxuri de vaccinare.

Noul centru de vaccinare funcţionează între orele 8.00 şi 21.00, iar vaccinul folosit este cel produs de Pfizer-BioNTech. Cei interesaţi se pot vaccina fără programare prealabilă, pe baza cărţii de identitate.

Marian Grigoraș, Prefectul Județului Iași a comunicat faptul că “Centrul de vaccinare fără programare de la Cinema Victoria și-a început activitatea în această dimineață și câteva zeci de ieșeni s-au vaccinat deja aici.

De asemenea, Costel Alexe, Președintele Conciliului Județean Iași, a declarat că își dorește ca Iașul să ocupe în continuare poziția fruntașă în ceea ce privește vaccinarea din regiune.

Îmi doresc ca ușile deschise ale centrelor de vaccinare să îi îndemne pe ieșeni să se protejeze împotriva virsului COVID-19 și să îi protejeze și pe cei din jur prin acest gest responsabil. Mă bucur că am ajuns în această etapă în care vaccinarea se poate face fără programare, rapid și ușor, doar cu buletinul sau pașaportul, iar așa cum am demonstrat în decursul ultimului an, doar împreună putem învinge pandemia. Județul Iasi se află pe primul loc în topul persoanelor vaccinate din regiunea Moldovei și îmi doresc să ne menținem această poziție” – a precizat Costel Alexe.